Плочки за баня Melbourne Grafito

Серия плочки за баня Melbourne Grafito с размери 25х50 см на испанската фабрика Almera Ceramica

  • Стенни плочки - Melbourne Neutro; Melbourne Grafito
  • Декорни плочки - Decor Suggestive Neutro 1-2
  • Подови плочки - Africa Grafito

Плочки за баня Melbourne Grafito