Влиянието на луксозните хотели, респективно СПА преживяванията там, карат хората да се целят все повече и повече в създаването на "мечтаната" баня, което им дава възможност да се насладят на същото преживяване за къпане вкъщи. Но това не е просто СПА преживяване вкъщи, а задължително условие при обзавеждането на луксозна баня.
За щастие, не е необходимо да купувате сауна за вкъщи или скъпи душ кабини, които биха натежали върху финансовите Ви възможности. Достатъчно е да подмените душа на банята, за да усетите разликата.
Но какво наистина прави душът, който може да пресъздаде усещане за СПА сензация? Въпреки че няма реална дефиниция, повечето експерти от бранша биха предположили, че това е преживяване, което душът осигурява, заедно с баланса на външния си вид и високите нива на изпълнение. Спа-подобния душ е продукт, който оставя на потребителя усещане за освежаване, подмладяване и зареждане, сякаш току-що е напуснал СПА центъра.
Мултифункционалният душ прави Вашето преживяване в банята една крачка над нормата. Спа-подобният душ трябва да предлага нещо луксозно. Колкото по-голям е той, толкова по-големи възможности за релакс осигурява. Опцията „водопад“ на някои душове също се причислява към категорията „СПА преживяване вкъщи“!
Търсенето на същите усещания в уюта на собствения дом се превърна в стандартен протокол в дизайна на банята. Не се колебайте, щом се касае до личното преживяване и почивка!